Bibliografi

Trofast mot CappelenDamm

 

Aksel utgir bøkene sine på CappelenDamm forlag. Her er link til forlaget:

 

CappelenDamm

Bokomtaler og anmeldelser

Bedringens vei

"Presist og underholdene skildrer han tragedier og trivialiteter, begjær og avmakt, panikk og forelskelser.(...) Selmers prosa er ujålete, konkret og god. Personskildringene er treffende."

 

Maja Djuve Troberg, Dagbladet

 

 

"Også i denne romanen anar vi ein stilsikker og stødig forfattar som handsamar stoffet sitt med stor innsikt og elegant litterær klo.(...)Han eig denne sjeldsynte evna til å målbere eit anna språk som ligg under det direkte sagde."

 

Arne Ruset, Romsdals Budstikke

 

 

"Men forfatteren viser først og fremst at han er en god menneskekjenner. Med overbevisning gir han stemme til både menn og kvinner i ulike aldre og livssituasjoner. (...) Dette er en innsiktsfull, litt tragikomisk og velskrevet bok om livet i en småby."

 

Kjersti Haugtrø, Gudbrandsdølen Dagningen

 

 

En hund i øret

"En hund i øret" tilbyr morsom lesning, med en forteller og hovedperson blottet for ethvert alvor og - tilsynelatende i alle fall - blottet for enhver innsikt i seg selv og sitt eget liv...

.. "Aksel Selmer gjennomfører sitt romanprosjekt med konsekvens, og til tider går han mesteren i denne type skildringer - Erlend Loe - en høy gang." "Les og le!"

 

Hans H. Skei, Aftenposten

 

 

Kniv og gaffel

"Kort sagt - anbefalelsesverdig lesning av en solid og språkbevisst forfatter."

 

Cathrine Krøger, Dagbladet

 

 

Gydas bok

"Forfatteren Aksel Selmer vet ganske mye om kjærlighet. Det var nok derfor han skrev denne boka. Det eneste som er dumt med den, er at den er så veldig rask å lese! Men jeg kommer til å huske den lenge."

 

Merete N. Netteland, Østlendingen

Utgivelser

Under vinduet

Du står i gangen og vipper på tærne og lurer på hvilken jakke, du har stått der lenge og lyttet til duringen fra kjøleskapet på kjøkkenet, det er først når de andre har lagt seg at du går tur, og nå er du bestemt, denne gangen skal du ikke snu i døra, du tenker at innen duringen er over må du ha valgt ytterplagg og du tar deg selv i å vente på sukket fra den gamle Electroluxen, men den ble kassert for flere år siden, det nye kjøleskapets lyder har ikke falt på plass i systemet, den minner deg bare om at noe er forandret, du legger merke til lyden fra motoren og det vil du ikke gjøre og strekker armen mot knaggen på innsiden av skapet, det blir den tynne, sorte jakken og refleksstriper på ryggen, den henger utenpå de to andre som har blitt for små, for bare du går fort nok og siden du allerede har fleecegenser på, og så finner du fingervantene og pannebåndet, strammer nakkekraven og det er aldri gjort på første forsøk, for enten blir den for løs eller for stram og dette som du har gjort så mange ganger og likevel, for du må kunne stole på at stabiliteten i nakken i tilfelle en ufrivillig, brå bevegelse og så står du endelig på fortauet og selv om du har planlagt å gjøre dette daglig, fordi legen din og helsegevinsten på flere plan og viktigheten av å være i form,

 

 

Copyright © All Rights Reserved